dimecres, 8 de juny del 2016

2ª Fira Esportiva del Solsonès


Per quart any consecutiu, el seminari d'Educació Física del Solsonès dóna els seus fruits i organitza, com a cloenda de curs, una nova trobada esportiva amb tots els centres de la comarca. 

El proper divendres 10 de juny, l'alumnat de 4t de primària de la comarca participarà a la II FIRA ESPORTIVA DEL SOLSONÈS, un esdeveniment que pretén potenciar el gust per l'activitat física amb la implicació de tots els agents, sumant esforços centres educatius i entitats esportives.

Agraïm doncs, la participació i predisposició a organitzar un esdeveniment com aquest a: Escola Arrels, Escola el Vinyet, Escola Setelsis, Escola Vall de Lord, ZER del Solsonès, Secció d'Institut de Sant Llorenç de Morunys, Centre Excursionista del Solsonès, Club Tennis Solsona, Escola de Dansa, Taekwondo Solsona, Club Bàsquet Solsona, Futbol base Solsona Arrels, Club Bitlles Solsona i Futbol Sala Solsona, juntament amb el Consell Esportiu del Solsonès i el Pla Educatiu d'Entorn de Solsona.

L'activitat començarà a les 9.15h a la zona esportiva de Solsona i els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'una oferta variada d'activitat física durant tot el matí. 136 participants distribuïts heterogèniament en 8 grups, 6 centres educatius, 8 entitats esportives, 24 dinamitzadors, 6 equipaments esportius, 25' d'activitat en cada estació, i moltes ganes de moure el cos i passar-ho bé durant 200'

Els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'un tast de fruita per fomentar els hàbits saludables, tant esportius com alimentaris, i a la vegada conèixer una varietat d'activitats esportives amb la possibilitat d'inscriure's el proper curs. Per aquest motiu, les entitats esportives participants aprofitaran per repartir material promocional a l'acabar la Fira (tríptics, flyers...).

Per veure la previsió de la meteo clica aquí


Pànol de situació



Quadre de rotacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada