dijous, 8 de juny del 2017

3a Fira Esportiva del Solsonès



Per cinquè any consecutiu, el seminari d'Educació Física del Solsonès dóna els seus fruits i organitza, com a cloenda de curs, una nova trobada esportiva amb tots els centres de la comarca. Aquest any, la Fira vol fer un pas endavant i mobilitzar encara més alumnat amb la intenció de gaudir d'una jornada d'activitat física amb els cursos de 4t i 6è de primària.

El proper divendres 9 de juny, i de manera simultània, l'alumnat que acaba el cicle mitjà i superior de primària de la comarca participarà a la III FIRA ESPORTIVA DEL SOLSONÈS en dos escenaris diferents, zona esportiva (4t) i els parcs de la Mina i Mare de la Font (6è). Es tracta doncs d'un esdeveniment que pretén potenciar el gust per l'activitat física amb la implicació de tots els agents, sumant esforços centres educatius i entitats esportives, gaudint d'una banda de les instal·lacions esportives municipals i de l'altra, de l'esport i la natura. 

Agraïm doncs, la participació i predisposició a organitzar un esdeveniment com aquest a: Escola Arrels, Escola el Vinyet, Escola Setelsis, Escola Vall de Lord, ZER del Solsonès, Secció d'Institut de Sant Llorenç de Morunys, cicle formatiu conducció d'activitats físicoesportives en el medi natura d'Arrels II, Centre Excursionista del Solsonès, Club Tennis Solsona, Escola de Dansa, Taekwondo Solsona, Club Bàsquet Solsona, Futbol base Solsona Arrels, Club Bitlles Solsona, Futbol Sala Solsona, Club Bitlles Olius, CardonaEvents juntament amb el Consell Esportiu del Solsonès i el Pla Educatiu d'Entorn de Solsona.

L'activitat de 6è començarà a les 8.45h des del pati de Setelsis mentre que la de 4t s'iniciarà a les 9.15h a la zona esportiva de Solsona i els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'una oferta variada d'activitat física durant tot el matí. 268 participants distribuïts heterogèniament en 8 grups per cada cicle, 7 centres educatius, 10 entitats esportives, 30 dinamitzadors, 6 equipaments esportius 2 parcs amb espais naturals protegits, 25' d'activitat en cada estació, i moltes ganes de moure el cos i passar-ho bé durant 440'

Els participants tindran l'oportunitat de gaudir d'un tast de fruita per fomentar els hàbits saludables, tant esportius com alimentaris, i a la vegada conèixer una varietat d'activitats esportives amb la possibilitat d'inscriure's el proper curs. Per aquest motiu, les entitats esportives participants aprofitaran per repartir material promocional a l'acabar la Fira (tríptics, flyers...).

Per veure la previsió de la meteo clica aquí





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada